Suurempien perhejuhlien ruokailut

Riistavallin juhlasali

Kun puhutaan suurista perhejuhlista, on osallistujia useita kymmeniä - jopa satoja. Nämä tilaisuudet vaativat useimmissa tapauksissa erillisen juhlapaikan, mikä on rakennusvaiheessa suunniteltu suurelle kävijämäärälle. Juhlapaikkaa etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota riittävän yleisötilan lisäksi myös keittiötiloihin: Onko varsinkin kylmätilaa tarpeeksi paljon? Ja onko keittiössä tilaa työskennellä silloinkin, kun pöytätilan täyttää likaiset tiskit ja pitopöydän täydennyseinekset. 

     

Esimerkkimenu                                                                                                                                

Keitto voidaan tarjoilla kätevästi haudepadasta, jolloin ruoka pysyy paremmin lämpimänä.

Pääruoan lämpimänä pitämiseen voi käyttää lämpölevyä. Paikkoihin joissa ei ole sähköä tai kuljetukseen voi käyttää lämpöastioita, nämä eivät tarvitse sähköä.

Kahvi

Muuta tarjottavaa

Muista juhlakattausta suunnitellessasi ottaa huomioon myös ruoka-aineallegikot!

 Miten Eija voi auttaa?

Isompien tilaisuuksien järjestämiseen tarvitaan lähes poikkeuksetta myös lisää apuja: Suuren vierailijamäärän kestittämiseen tarvitaan oikea määrä tarjottavia eineksiä ja valtavasti kapasiteettia sekä ruoan kylmäsäilöntään, että lämmittämiseen. Ja kun ruoan valmistusmäärä on suuri, tarvitaan suuremman kokoluokan valmistusastiat sekä laitteet. Kysäiseppä Eijalta esimerkiksi

Tarvittaessa ruoka voidaan myös toimittaa paikan päälle, ja tarpeen mukaan ruoan mukana voidaan toimittaa myös